Slipcursus Summit

De traditionele slipcursus bestaat uit een asfalt baan. Een gedeelte van de asfalt baan wordt uitgevoerd met een kunsstof vloer, in combinatie met veel water daarop te spuiten wordt er een gladde ondergrond gecreeërd. Tijdens de Slipcursus Summit krijg je niet op de tradtionele manier les maar ga je alle oefeningen doen in de skidcar. Uniek voor de Benelux.

Slipcursus met Skidcar

Even een korte uitleg over de Skidcar: De oefeningen kunnen gedaan worden op gewoon asfalt. De deelnemer / deelneemster weet dus nooit van te voren wanneer de auto in de slip zal raken. De skidcar is met 4 extra wielen uitgerust. Hydraulisch kan de grip tussen band en wegdek veranderd worden, waardoor de auto in een slip kan komen.

Unieke slipcursus oefeningen

Bij een traditionele slipcursus weet je van tevoren waar het glad, heeft de ondergrond altijd dezelfde wrijving en reageert de auto ook altijd hetzelfde. Met de skidcar oefenen je op asfalt en weet je nooit van te voren, waar het glad is, hoe glad het is en in wat voor soort slip je gaat komen. Zo kunnen we ook de voertuig eigenschappen van jouw eigen auto nabootsen.

De Skidcar

De skidcar is het neusje van de zalm op slipcursus gebied. De nummer 1 van verschillende opleidings instituten. Hieronder een aantal filmpjes daarvan.

Politie opleidingen Leger opleiding

De Summit Slipcursus

  • 3 uur durende slipcursus max. 2 cursisten in 1 auto € 169,00
  • 2 uur durende privé slipcursus  € 199,00

Bij de andere slipcursussen van VVC-Adventure zit je met max. 3 cursisten in 1 auto
Bij de meeste andere slipscholen zit je met 4 cursisten in 1 auto

Reserveren van een Slipcursus

  • De 2 en 3 uur durende slipcursus kan online gereserveerd worden en/of een online slipcursus cadeaubon kopen (1 jaar geldig).
  • De 3 uur durende privé skidcarcursus kan alleen via een telefonische afspraak gemaakt worden.

Klik hier voor het overzicht van de verschillende oefeningen

Organisatie: VVC-Adventure
Locatie: Bolderweg 42
1332 AW Almere buiten (de Vaart)
Tel: 036 - 532 35 80

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen