Slipcursus bij VVC-Adventure

We organiseren 4 verschillende cursussen van Super proffesioneel (SUMMIT SLIPCURSUS) tot de klassieke  opleiding in Nederland (CLASSIC SLIPCURSUS). maar ook een voorzichtige kennismaking (SAFE STARTER SLIPCURSUS) behoort tot de mogelijkheden. De SPECIAL cursus wordt het meest geboekt ontdek de skidcar cursus uniek in de Benelux.

Slipcursus Summit

De slipcursus voor opleidingsinstituten, politiekorpsen maar ook voor de veel eisende particulier. Tijdens deze slipcursus oefen je alleen maar met de Skidcar
3 uur voor € 169,00 (max. 2 cursisten)      2 uur voor € 199,00 (privé les)

Slipcursus Special

Het beste van twee. De basis leren op de klassieke manier. Maar je gaat ook oefenen in de spectaculaire skidcar, het neusje van de zalm op slipcursus gebied
3 uur voor € 100,00  -  4 uur voor € 128.50  -  5,5 uur voor € 155,00 incl. lunch (van 09.00-14.30 of 11.45 tot 17.15 uur)

Slipcursus Classic

De standaard cursus zolas deze in Nederland wordt gegeven. D.m.v. pionnen bootsen we verschillende verkeers situaties na. Zo leer je o.a. de juiste remtechniek, uitwijken voor een stilstaand object etc.
3 uur voor € 92,00  -  4 uur voor € 108,00  -  5,5 uur voor € 135,00 incl. lunch (van 09.00-14.30 of 11.45 tot 17.15 uur)

Slipcursus Safe Starter

Je leert de eerste grond beginselen op het gebied van rijvaardigheid.
2 uur voor € 70,00  -  1 uur voor € 39,50

Slipcursus auto voor iedereen

Tijdens de slipcursus auto wordt er onder andere flink getraind om botsingen te vermijden, wordt u geleerd hoe om te gaan met een klapband of wordt u klaargestoomd om met ijzel of sneeuw de weg op te gaan. Voor echte durfallen is er de slipcursus auto met reddingssimulator, zijn er rem- en uitwijkmanoeuvre oefeningen of leert men afdalen van een sneeuwhelling.

Ideeën

Iedereen kan zich komen uitleven bij een slipcursus auto van VVC-Adventure. Voor de beginner is er de kennismakingsles van 1 uur, maar de echte ´die hard´ kiest waarschijnlijk voor de 5 uur durende slipcursus auto-opleiding waarbij getraind wordt met ongevalsimulator. Deze slipcursus-opleiding wordt afgerond met een certificaat voor goed rijgedrag.

Veiligheid voor alles!

Juist een slipcursus met de auto staat natuurlijk in het teken van veiligheid. Behalve dat VVC-Adventure met de veilige Volkswagen Golf of Mercedes A klasse deze slipcursus met de auto geeft, gaat er altijd een ervaren instructeur mee. Met juiste instructies worden de oefeningen per deelnemer uitgevoerd, waardoor de veiligheid gewaarborgd wordt.

Hapje / drankje

Uiteraard beschikt VVC-Adventure ook over horeca. De restaurantmedewerkers staan u na de slipcursus auto op te wachten met een heerlijk kopje koffie of een uitgebreide lunch. Zijn er toeschouwers mee die niet deelnemen aan de slipcursus auto? Zij kunnen vanuit het restaurant alles goed op het circuit in de gaten houden en pikken zo toch nog iets mee van de slipcursus auto.

Veschillende slipcursussen Verschillende oefeningen

Meer informatie over slipcursus auto?

U kunt 7 dagen per week terecht bij VVC-Adventure in Almere voor een slipcursus auto. En natuurlijk kunt u uitgebreide informatie terugvinden op de website. Tot ziens bij een slipcursus auto van VVC-Adventure.

Organisatie: VVC-Adventure
Locatie: Bolderweg 42
1332 AW Almere buiten (de Vaart)
Tel: 036 - 532 35 80
linkpagina Anti-slipcursus met auto

Logo VVC-Adventure

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen