Slipcursus Amsterdam

In Amsterdam Noord werd er in de jaren 1975 slipcursussen gegeven. De slipbaan werd glad gehouden met groene zeep en de Dafjes werden gebruikt als slipauto. Later werden deze auto's vervangen door de volkswagen Kever. Doordat de motor achterin zat bij de Kevers was het een ideale auto om de achterwiel slip te oefenen.

Slipcursus met de skidcar in Amsterdam

Op dit moment heeft Amsterdam geen echte slipbaan. Een enkele keer wordt er wel een slipcursus gegeven met een mobiele baan, maar dat is meer een ludieke actie dan dat je er iets van leert.

Slipcursus op 3 maart 2010

De skidcar is het neusje van de zalm op slipcursus gebied. Politiekorpsen . opleiding instituten kiezen massaal voor deze slipcursus opleiding. Op 3 maart organiseren wij in Amsterdam een slipcursus met de skidcar. Voor meer informatie over deze slipcursus kunt u contact opnemen met VVC-Adventure telefoonnummer 036-5323580

Slipcursus in Amsterdam gemist

Heeft u geen tijd op 3 maart onze slipschool is gevestigd in Almere zo'n 25 km vanaf Amsterdam. In totaal treft u bij ons ruim 4 hectare oefencircuit. Vanaf de basis slipcursus tot de hypermoderne slipcursus met skidcar.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen