Slipcursus motor in Almere

Sinds 1988 startte VVC-Adventure in Almere op de eerste kunststof slipbaan van Nederland met auto en vrachtwagen slipcursussen. Buiten de slipcursus motor om biedt VVC-Adventure ook andere actieve programma´s aan, dat voor grote groepen wordt georganiseerd. VVC-Adventure heeft niet alleen het grootste wagenpark van Nederland, maar beschikt ook over een groot circuit en offroad terrein.

De slipcursus motor, waarbij veiligheid en voertuigbeheersing centraal staan, bevat diverse soorten behendigheids oefeningen en remtechnieken onder verschillende omstandigheden. Met ingang vanaf het jaar 2012 wordt er bij ons centrum motor slipcursussen verzorgd.

De slipcursus specialist voor de motor

VVC-Adventure is sinds jaren specialist op het gebied van motor slipcursussen. Op de slipbaan oefencircuit worden de fijne kneepjes geleerd om niet alleen een slip te voorkomen maar ook te corrigeren. Het gladde circuit bevat 2 slipvakken.

Voor iedereen

Tijdens de slipcursus motor wordt er onder andere flink getraind om botsingen te vermijden, wordt u geleerd hoe om te gaan met een klapband of wordt u klaargestoomd om met ijzel of sneeuw de weg op te gaan. Voor echte durfallen is er de slipcursus motor met reddingssimulator, zijn er rem- en uitwijkmanoeuvre oefeningen of leert men afdalen van een sneeuwhelling.

Ideeën

Iedereen kan zich komen uitleven met een motor slipcursus van VVC-Adventure. Voor de beginner is er de kennismakingsles van 1 uur, maar de echte ´die hard´ kiest waarschijnlijk voor de 3 uur durende slipcursus motor-opleiding waarbij getraind wordt met eigen motor, trailmotor en de slipmotor. Deze slipcursus -opleiding wordt afgerond met een certificaat voor goed rijgedrag.

Veiligheid voor alles!

Veiligheid voor alles! Juist een slipcursus motor staat natuurlijk in het teken van veiligheid. Behalve dat VVC-Adventure met de veilige Honda CB500 deze slipcursus motor geeft, gaat er altijd een ervaren instructeur mee. Met juiste instructies worden de oefeningen per deelnemer uitgevoerd, waardoor de veiligheid gewaarborgd wordt.

Bedrijfsuitje

Voor een actief bedrijfsuitje bent u bij ons aan het juiste adres. Van slipcursus tot sumo worstelen. Keuze uit meer dan 150 indoor en outdoor uitjes.

Hapje / drankje

Uiteraard beschikt VVC-Adventure ook over horeca. De restaurantmedewerkers staan u na de slipcursus motor op te wachten met een heerlijk kopje koffie of een uitgebreide lunch. Zijn er toeschouwers mee die niet deelnemen aan de slipcursus motor? Zij kunnen vanuit het restaurant alles goed op het circuit in de gaten houden en pikken zo toch nog iets mee van de slipcursus motor.

Meer informatie over slipcursus motor?

U kunt 7 dagen per week terecht bij VVC-Adventure in Almere voor een slipcursus motor. En natuurlijk kunt u uitgebreide informatie terugvinden op de website. Tot ziens bij een slipcursus motor van VVC-Adventure.

Bekijk hier het dagprogramma van de motorcursus met slipcursus.

Koop hier een slipcursus motor cadeaubon (1 jaar geldig en in te leveren bij het VVC-Adventure)
Reserveer hier een motor slipcursus

Organisatie: VVC-Adventure
Locatie: Bolderweg 42
1332 AW Almere buiten (de Vaart)
Tel: 036 - 532 35 80

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen